Partners

 

Logo Almende
Almende is een Rotterdams onderzoeksbedrijf gespecialiseerd in toegepast onderzoek op het gebied van multi-agent ICT architecturen en zelforganisatie in complexe netwerken. Almende richt haar onderzoek op die domeinen waarin de dynamiek en complexiteit van 'de echte wereld' een significante rol spelen. Als incubator brengt Almende haar onderzoeksresultaten met duidelijk commercieel potentieel onder in hightech dochterbedrijven. 
>> www.almende.com
 
Logo ASK-CS klein
ASK is een intelligent communicatieplatform dat alle communicatiemiddelen (waaronder sms, internet en telecommunicatie) combineert om zo communicatie effectiever te maken. ASK brengt vragers en aanbieders van informatie of hulpverlening direct met elkaar in contact. Dit leidt behalve tot een hogere tevredenheid bij klanten en werknemers, ook tot flexibilisering en kostenbesparingen binnen organisaties. 
>> www.ask-cs.nl
 
Logo Ecare Services
Janssen werkt samen met partners in de zorg aan innovatieve geneesmiddelen en zorgconcepten om de kwaliteit van leven van patiënten en hun omgeving te verbeteren. Daarmee maken wij de gezondheidszorg beter, efficiënter en toegankelijk voor mensen die het nodig hebben. Janssen is onderdeel van Johnson & Johnson, een wereldwijd opererend bedrijf met het meest brede pakket van producten op het gebied van de gezondheidszorg. Wij richten ons op het oplossen van de belangrijkste medische behoeften van onze tijd. Dit betreft oncologie (o.a. prostaatkanker en multipel myeloom), immunologie (o.a. psoriasis), neurowetenschappen (o.a. schizofrenie, dementie en pijnbestrijding), infectieziekten (o.a. HIV/AIDS, hepatitis C en tuberculose) en cardiovasculaire- en metabole ziekten (o.a. diabetes).
 >> www.jnj.com
 
Rotterdam CS
Rotterdam CS is een bedrijf dat digitale oplossingen levert: we creëren kwalitatief hoogstaande en vaak buitengewoon innovatieve applicaties. De oplossingen die we bieden worden gerealiseerd door de mogelijkheden die moderne technologie biedt af te stemmen op de bedrijfsdoelstellingen van de klant. Ons eigen development team in Argentinië stelt ons in staat om tegen lage kosten voorop te lopen in online applicatie ontwikkeling en te experimenteren en te prototypen met nieuwe technologie.
>> www.rotterdam-cs.com
 

 


Acknowledge IT group

Logo AO

Logo CYIM
Alertief
Logo GriDD
logo HWMH
HWMH
Logo La Red
Logo LEAS
Logo LEAS
ic180graden_logo_small
ic180graden_logo_small

Logo NieuwOrganiseren.nu
logo TUDELFT

Planbition
Logo Sense
Planbition
Logo Sinik

Logo Smit Kempink
De hele olifant
Sinik
The Hub Rotterdam    
   

 

Agenda

1-3 juli 2015

Third Hague Peace Conference
» Meer informatie


Partner worden?

Word lid van het platform rondom zelforganisatie

Geniet als partner van Stichting Zelforganisatie van alle voordelen.
» Meer informatie