IPC aanvraag SMART Shopping

Oproep aan innovatieve MKB'ers
Doet u ook mee?

Zelforganisatie in de logistiek
Stichting Zelforganisatie gaat binnenkort een innovatieplan indienen voor meer zelforganisatie in de webwinkellogistiek. We zijn op zoek naar middelgrote ondernemers die met ons mee willen doen.

Wat gaan we doen?
We gaan een applicatie en een platform ontwikkelen die alle logistiek organiseert rondom een klant. Zo kan deze last minute aangeven wanneer, waar en hoe hij zijn bestelling geleverd wil krijgen. Daarnaast experimenteren we met duurzame manieren van bezorging die aansluiten bij de behoeften van de consument. Hiervoor willen we subsidie aanvragen in het kader van de IPC-regeling van Agentschap NL. Stichting Zelforganisatie heeft veel ervaring met dergelijke projecten. Hier leest u er meer over.

Wat levert het u als ondernemer op?
U werkt samen met andere innovatieve ondernemers aan een gezamenlijke project. De ervaring leert dat dit kan leiden tot verrassende nieuwe produkten en diensten. Een ondernemer in een eerder project verwoordde dit als volgt: "Met zeer veel plezier en genoegen kijken mijn medewerkers en ik terug op het IPC-traject. Heel veel inzicht in vernieuwing is ontstaan via het contact met de andere deelnemers."

Bent u geïnteresseerd in deelname? Stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail.

Agenda

1-3 juli 2015

Third Hague Peace Conference
» Meer informatie


Partner worden?

Word lid van het platform rondom zelforganisatie

Geniet als partner van Stichting Zelforganisatie van alle voordelen.
» Meer informatie